Test - GTM

RECEPTY

Šťavnaté hovězí masíčko, uprostřed růžové, ale plné šťávy, to je sen většiny gurmánů. Našim cílem je Vás provést od nákupu vhodného nádobí či náčiní, až po dokonale připravený moderní pokrm.


Medový grilovaný camembertZobrazit galerii

Medový grilovaný camembert

Medový grilovaný camembert s ořechy a malinami.

Obtížnost: nízká | Porce: 4 | Čas: 15 minut


med 50 ml
balzamikový ocet 100 ml
sýr Camembert 4 ks
pekanové ořechy 50 g
maliny 125 g
sůl  
pepř  
olivový olej na smažení  
řeřicha nebo jiné bylinky (není nutné)  

 

V malé misce vyšleháme med s balzamikovým octem, špetkou soli a pepřem. Sýr naložíme do takto připravené marinády, ve které jej necháme minimálně 30 minut. Pak ho lehce osušíme kuchyňskou utěrkou a vložíme do grilovací pánve, kterou si předem rozehřejeme s trochou olivového oleje. Pomocí kleštiček po zhruba 2–3 minutách sýr obrátíme na druhou stranu, pánev zakryjeme alobalem, lehce zmírníme oheň a grilujeme dalších 2–3 minuty.

 ---------- 

Hotový sýr posypeme ořechy, malinami a přelijeme zbylou medovou zálivkou, případně posypeme bylinkami.

 ---------- 

Sýr můžeme připravit i v alobalu. Camembert nakrojíme na jedné svrchní straně do mřížky, ochutíme připravenou marinádou, lehce opepříme a posypeme bylinkami. Každý kus samostatně zabalíme do alobalu nebo pečicího papíru a takto grilujeme na grilu anebo grilovací pánvi z každé strany 7 minut.


Vytisknout recept

LAMART DOPORUČUJE SPOTŘEBIČE PHILCO

Moderní vzhled, špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky. Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku.

Prohlédnout spotřebiče Philco >