Test - GTM

RECEPTY

Šťavnaté hovězí masíčko, uprostřed růžové, ale plné šťávy, to je sen většiny gurmánů. Našim cílem je Vás provést od nákupu vhodného nádobí či náčiní, až po dokonale připravený moderní pokrm.


Kuřecí kousky po IndickuZobrazit galerii

Kuřecí kousky po Indicku

Kuřecí kousky po Indicku

Obtížnost: nízká | Porce: 4 | Čas: 40 minut


Kuřecí stehna   600 g
Máslo    150 g
Cibule    100 g
Česnek    30 g
Rajčata    200 g
Vývar    200 ml
Brambory   300 g
Zakys.smetana   150 g
Skořice mletá   1/2 lžičky
Nové koření ml.  1/2 lžičky
Kari 1 lžičku
Koriandr   1/2 svazku
Hřebíček 4 ks
Sůl, pepř, cukr


Vykostěná kuřecí stehna nakrájíme na větší kusy. Osolíme, opeříme a opečeme na rozehřátém másle. Maso vyjmeme a na zbylém másle osmahneme do sklovata nakrájenou cibuli a česnek.

Poté přidáme nakrájená rajčata a koření, orestujeme a přidáme zakysanou smetanu a vývar. Důkladně promícháme a přidáme opečené kuřecí maso a společně dusíme asi 20 minut.

Přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory a společně dusíme do měkka.

Hotové jídlo dochutíme solí a špetkou cukru.

Při podávání posypeme nasekaným koriandrem.

- Na závěr můžeme přidat pro pikantnější chuť jednu nakrájenou chilli papričku
- Koriandrem nemusíme šetřit, dodá jídlu nádhernou asijskou chuť

Vytisknout recept

LAMART DOPORUČUJE SPOTŘEBIČE PHILCO

Moderní vzhled, špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky trub značky Philco. Vaření nikdy nebylo snadnější. Od oblíbené pochoutky Vás nyní budou dělit pouze doteky. Stačí zvolit příslušnou funkci na displeji a vše probíhá tak jak má, aniž byste potřebovali kuchařku.

Prohlédnout spotřebiče Philco >